Cartofi noi fierti si prajiti cu mujdei de usturoi verde

de COSTEO in Mancaruri de post, 15 Mai 2013 | 10718 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg cartofi noi
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit

pentru mujdei

  • 1 lgt usturoi verde
  • zeama lamaie
  • ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi fierti si prajiti cu mujdei de usturoi verde:

Fierbem cartofii - in coaja lor - in apa cu sare timp de jumatate de ora. Dupa ce au fiert, curatam cartofii de coaja, ii taiem in doua si ii punem intr-o tigaie la prajit sa se rumeneasca. Adaugam sare si piper, apoi ii scoatem pe farfurie.

Mujdei de usturoi verde: Se taie usturoiul verde foarte fin se pune intr-un bol, se pune sare peste el si il lasam 15 minute sa se moaie, apoi pisam usturoiul si la final, frecam usturoiul cu ulei si zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi fierti si prajiti cu mujdei de usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

RuxyRux 1

16.05.2013, 13:32

Asa-i fac si eu...doar ca-i pun in tava de cuptor la prajit...grozavi cu mujdei la sfarsit!

danakarin 1

17.05.2013, 08:08

Nici nu- mi trebe altceva!

Dya Daniela Andrei 1

04.06.2013, 23:40

Buni!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu praz